Over ons
Finitura afwerkingsbedrijf verzorgt de uitvoering, coördinatie en opvolging van jouw project. Wij voorzien zowel jouw nieuwbouw als renovatie van wanden, plafonds, schrijnwerk en schilderwerken. Zoals bijvoorbeeld de afwerking van woningbouw tot het inrichten van bedrijfsgebouwen, appartementen, scholen en winkels. Finitura is gelegen in de industriezone Grote Nest, Delori-Maeslaan 21 te Evergem/Gent, Oost-Vlaanderen.

Ons aanbod
Wij verzorgen de volledige binnenafwerking van jouw project. Ons volledig aanbod vind je terug op de website onder het menu DIENSTEN”.

Onze missie
Ten eerste streven we naar het leveren van een kwalitatieve en professionele dienstverlening, volledig afgestemd op jouw wensen, doelstellingen en budget. Dit doen we aan eerlijke en transparante prijzen en voorwaarden. Ten tweede willen we je “ontstressen” en zoveel mogelijk “ontzorgen” door 1 aanspreekpunt te zijn voor je project. Samen met onze vakmensen en partners hebben we alle know-how om je project tot een goed einde te brengen. Tot slot vinden we een goede en duidelijke communicatie erg belangrijk. We antwoorden of reageren op je vragen binnen 24u en komen onze afspraken na.

Aarzel niet om contact op te nemen!

check us on Facebook & Instagram!

De gezichten achter Finitura

Jeroen Jansen
Jeroen Jansenbestuurder
Administratie, verkoop en planning
Michael De Beir
Michael De Beirbestuurder
Projectleiding