Michael is altijd de persoon geweest die niet kon stil zitten en altijd bezig was. Hij werkt graag met zijn handen maar denkt ook graag creatief mee. Toen hij 15 jaar was, maakte Michael de “kettingzaagfiets” alom bekend dankzij Man bijt hond. Dit bereikte de kranten, radio en televisie. Enkele linken kan je hieronder vinden.
Youtube, Facebook, De Standaard

Hij starte zijn carrière op 19 jarige leeftijd bij Vuye Flexible Packaging als drukker, waar hij uiteindelijk tot 2020 werkte. Zijn zin in ondernemen begon al toen hij 20 jaar was. Michael starte toen een bijberoep op, hij maakte zijn eigen webshop die carwrapfolie verkocht. Dit werd niet zo een groot succes dus besloot hij na een jaar daarmee te stoppen.

Na het bouwen van zijn eigen woning, waarmee hij starte in 2015 op 21 jarige leeftijd, had hij de smaak volledig te pakken. Dit was een houtskelet woning waarbij alles zelf gedaan werd. Op deze manier is Michael terecht gekomen in de bouwwereld. Hij starte terug een bijberoep op maar in de bouwsector, deze keer had het wel succes.

In 2020 Starte Michael samen met Jeroen Finitura op. Een afwerkingsbedrijf die zich richt op de uitvoering, coördinatie en opvolging van interieur bouwprojecten. Ze voorzien zowel nieuwbouwwoningen als renovatie’s van wanden, plafonds, schrijnwerk en schilderwerken.

De bacterie van ondernemen werd ook doorgegeven aan Michael zijn vriendin Jolien De Clercq. Zij begon in 2021 met een online kleding webshop. joichoisi.be, die zich focust op betaalbare dames kleding.