Kies je voor Gyproc, dan ben je zeker van een snelle en propere afwerking van zowel woningen, kantoren als winkels. Finitura uit Evergem is gespecialiseerd in het plaatsen van Gyproc voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds.

Gyproc is in feite een merknaam. de correcte benaming is eigenlijk gipsplaat. Bij Finitura gebruiken we Gyproc, Knauf en Siniat, Allen gerenommeerde merken.

In vaktermen spreekt men meestal van 51. binnenplaatafwerking. Dit is de naam die veelal gebruikt wordt in de lastenboeken. Hierin worden alle droogbouw gerelateerde posten samengevat. Denk aan gips gebonden producten tot hout.

Gyproc is perfect te gebruiken in vochtige ruimtes, in ruimtes die stootvast moeten zijn of brandwerende toepassingen. Eén van de pluspunten van gyproc is de buigzaamheid, op die manier kunnen we gebogen wandconstructies creëren. Geen enkele uitdaging is ons te veel!

Wil je gyproc plaatsen of wens je je plafond te verlagen? Met een verlaagd of vals plafond, die bestaat uit een lattenwerk en gipsplaten, bent u zeker van een onberispelijk resultaat! Een ander voordeel is dat we zo met indirecte verlichting kunnen werken. Daarbij worden ledstrips ingewerkt in het verlaagd plafond. Kortom Finitura zorgt voor een onberispelijke afwerking, om zo tot een perfect schildersklaar eindresultaat te bekomen. Wij bedienen heel wat regio’s!

Voor vragen en inlichtingen kan je bij ons terecht op onze contact pagina.

check us on Facebook & Instagram!