Een systeemplafond of een vals, verlaagd plafond nodig? Finitura afwerkingsbedrijf is gespecialiseerd in systeemplafonds!

Iedereen kent ze wel, de vierkante of rechthoekige tegels die je terugvindt aan het plafond van heel wat kantoren of winkels. Deze valse- of systeemplafonds zijn zeer gebruiksvriendelijk en perfect bruikbaar in grote ruimtes. Een groot voordeel van systeemplafonds is dat de technieken, zoals aircosystemen of ventilatie, erboven geplaatst kunnen worden. Dankzij systeemplafonds bespaar je ook aanzienlijk op je verwarmingskosten. De brandwerendheid, akoestische eigenschappen en de vele beschikbare kleuren en variaties zorgen ervoor dat er geen twijfel mogelijk is over de doeltreffendheid van systeemplafonds.

Wil je voor een iets meer high-end look gaan, dan kunnen wij de verschillende metalen plafond systemen van Ceilux aanbieden. De clip-in plafondsystemen bieden een zeer strakke vormgeving dankzij de onzichtbare ophangstructuur waarin de plafondpanelen worden geklikt.

Finitura uit Evergem plaatst enkel kwaliteitsvolle systeemplafonds van gerenommeerde merken zoals AMF, Ecophon, Hunter douglas, Rockfon, LCC, Quality line, Eurocoustic, Ceilux,

Wij bedienen heel wat regio’s! Voor vragen en inlichtingen kan je terecht op onze contactpagina.

check us on Facebook & Instagram!