Skip to main content
bg
Plaatsing systeemplafond door Finitura

Wat is een systeemplafond?

Een systeemplafond of tegelplafond is een verlaagd plafond dat bestaat uit een roosterwerk waarop plafondplaten of tegels worden gelegd. De plafondplaten liggen los op het rooster en zijn eenvoudig omhoog te duwen, te verwijderen en weer terug te leggen. Je hebt ze ongetwijfeld al gezien in grote kantoren, winkelruimtes of scholen. Er bestaan verschillende soorten systeemplafonds en ze bestaan in allerlei afmetingen en kleuren.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen bij het plaatsen van een systeemplafond in Lokeren?

Waarom kiezen voor een systeemplafond?

Er zijn verschillende goede redenen om voor een systeemplafond te kiezen bij het afwerken van grotere ruimtes. We zetten ze graag voor jou op een rij!

Technische installaties en leidingen bereikbaar

Tussen het bestaande plafond en het verlaagde systeemplafond bevindt zich een ruimte waar je makkelijk leidingen of technische installaties zoals airco- of ventilatiesystemen kan wegwerken. Die installaties blijven ook altijd zeer bereikbaar doordat je de plafondplaten makkelijk kan verwijderen en terugplaatsen.

Moderne uitstraling

Systeemplafonds bestaan er in vele afmetingen, kleuren en variaties. Wil je voor een eenvoudige of eerder een high-end look gaan? Het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt de look & feel, wij zorgen voor een vlekkeloze installatie.

Verbeterde akoestiek

Een systeemplafond absorbeert geluid en vermindert echo’s. Hierdoor verbeter je de geluidsisolatie en akoestiek van jouw ruimte. Zo vermijd je dat geluid weergalmt en versta je elkaar beter. Dat is niet onbelangrijk, want indien er onvoldoende aandacht aan de akoestiek wordt besteed, ontstaat er al snel geluidsoverlast. Met een systeemplafond kan je dit vermijden.

Onbrandbare materialen

Onze systeemplafonds worden gemaakt uit onbrandbare materialen. De brandwerendheid is echter ook sterk afhankelijk van de materialen waaruit het constructief plafond is gemaakt. Samen met jou bekijken we graag hoe we de veiligheid van jouw ruimte kunnen verhogen om te voldoen aan de geldende voorschriften.

Een tevreden klant

De plaatsing van de plafonds verliep super. Finitura werkt op een zeer correcte manier en hun werk was van hoge kwaliteit.

Dieter Maes van SJO Petrus en Paulus Oostende
bg
Plaatsing systeemplafond handelspand door Finitura

Waarom de hulp van Finitura inschakelen?

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, school of een ander commercieel of residentieel gebouw in Lokeren, wij helpen je graag verder.

1. Hoogwaardige materialen

Bij Finitura gebruiken we enkel hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken zoals Rockfon, Eurocoustic, OWA, Hunter douglas, Ceilux, enzovoort.

2. Efficiëntie en snelheid

We installeren je systeemplafond snel en efficiënt. Door onze opgebouwde ervaring en kennis weten we perfect hoe we jouw project tot een goed einde moeten brengen.

3. Vakmanschap

Half werk is niet aan ons besteed. Kies je voor Finitura voor de plaatsing van je systeemplafond, dan krijg je vakmanschap en kwaliteit in ruil.

Vragen of meer informatie?

Onze vakmensen staan klaar om jouw project in Lokeren tot leven te wekken met hoogwaardige systeemplafonds.

We zorgen voor een onberispelijke afwerking om zo tot het gewenste eindresultaat te komen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw ruimte kunnen transformeren met een systeemplafond.

Jeroen en Michael van Finitura

Jeroen & Michael