Skip to main content
bg
Renovatiewerken badkamer door Finitura

Renovatieproject van A tot Z

Wil je renoveren in Aalter, maar heb je geen zin in slapeloze nachten en een eindeloos geregel van praktische zaken?

Dan kunnen wij jou helpen. Finitura coördineert en realiseert je renovatieproject van A tot Z, zodat jij er niet van wakker hoeft te liggen. Van ontwerp en materiaalkeuze tot en met de oplevering zijn wij je enige aanspreekpunt. Makkelijk en efficiënt!

Voor welke renovaties kan ik bij Finitura terecht?

Voor elke mogelijke renovatie kan je vertrouwen op de expertise en het vakmanschap van Finitura. We hebben alle kennis en expertise in huis of schakelen externe partners in om jouw project in Aalter tot een goed einde te brengen.

Van chape leggen, elektriciteitswerken, airco installeren of vloeren tot sanitair, schilderwerk, schrijnwerk, pleisterwerk of isolatie aanbrengen. You name it, we take care of it! Bij afwerkingsbedrijf Finitura ben je aan het juiste adres voor al je mogelijke renovatieprojecten.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je renovatiedroom werkelijkheid worden.

bg
Renovatiewerken poolhouse door Finitura

Een tevreden klant

Professioneel advies en kwalitatief werk! Zowel de valse plafonds als het pleisterwerk werden mooi geplaatst. Wij zijn tevreden over het resultaat!

Thomas Van de Velde

Waarom kiezen voor een renovatie met Finitura?

1. Geen praktische zorgen

Wij nemen het volledige renovatieproject voor onze rekening, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de coördinatie van verschillende aannemers. Jouw comfort staat voorop, en wij zorgen voor een aangename renovatie-ervaring.

2. Geen financiële zorgen

We zorgen ervoor dat het budget voor jouw renovatieproject op voorhand vastligt. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

3. Kwaliteit voorop

We volgen de renovatiewerken stap voor stap nauwlettend op en zorgen ervoor dat alles voldoet aan jouw vereisten. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

4. Vlotte communicatie

We bespreken de voortgang van je project dagelijks of wekelijks, afhankelijk van jouw wensen. Daarnaast staan we altijd paraat om eventuele vragen of bezorgdheden te bespreken.

5. Geen half werk

We leveren pas op wanneer alles klaar is. Geen half werk, geen compromissen. We streven naar perfectie in elk detail.

6. We houden het netjes

We zorgen ervoor dat de werf na elke werkdag netjes wordt opgeruimd. Bij de oplevering wordt de werf grondig opgekuist. Zo kan jij meteen genieten van je vernieuwde ruimte, zonder gedoe.

Breng je renovatieplannen in Aalter tot leven met Finitura!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat ons jouw renovatieproject omtoveren tot een succesverhaal!

Jeroen en Michael van Finitura

Jeroen & Michael