Skip to main content
bg
Finitura afwerkingsbedrijf Delori-Maeslaan Evergem

Wie zijn wij?

In 2019 besloten Jeroen en Michael om vanuit een nijpend tekort aan goede aannemers de handen in elkaar te slaan en Finitura op te richten.

Michael volgde een grafische opleiding, maar is al van kleins af gepassioneerd door alles wat met bouwen te maken heeft. Op 21-jarige leeftijd bouwde Michael zijn eigen nieuwbouwwoning helemaal zelf en dat was de trigger om zijn eigen bedrijf op te richten.

Jeroen heeft dan weer een hogere opleiding business economie gevolgd en heeft meer dan 15 jaar ervaring als zaakvoerder. Jeroen kent de kneepjes van het vak en weet wat er nodig is om een bedrijf te runnen.

Samen vormen Michael en Jeroen een onafscheidelijk duo die het als hun missie beschouwen om klanten van A tot Z te ontzorgen wat betreft gyprocwerken, systeemplafonds en renovatiewerken. Samen met een vaste poule van onderaannemers is Finitura in staat om van elk project een waar succes te maken.

Onze waarden

Vakmanschap & vertrouwen

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Pas als onze klanten 100% tevreden zijn, zijn wij dat ook. We houden maximaal rekening met de wensen van onze klanten en bouwen een echte vertrouwensband op.

Slaap op je beide oren

Samenwerken met Finitura is kiezen voor een goede nachtrust, want wij brengen jouw project tot een goed einde zonder dat je ervan wakker hoeft te liggen. Heb je vragen? Dan heb je één aanspreekpunt gedurende het volledige project.

Duidelijke communicatie

Binnen de 24u antwoorden wij op je vragen en afspraken zijn er bij ons om nageleefd te worden. Een transparante, open en duidelijke communicatie zijn bij ons vanzelfsprekend.

Enkele cijfers op een rij

250

Projecten tot een goed einde gebracht.

5/5

Een score van 5/5 sterren door onze klanten op basis van Google Reviews.

Heb jij een project waarbij we jou kunnen helpen?