Skip to main content

Gyprocwerken

Systeemplafonds

Renovatiewerken

Ander maatwerk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Finitura zorgt voor een hoogwaardige afwerking van jouw project. Bij Finitura houden we niet van half werk. We zijn pas tevreden als jij ook 100% tevreden bent. Daar gaan we voor!

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gyproc en systeemplafonds en we coördineren met plezier volledige renovatieprojecten.

Hieronder stellen we onze belangrijkste diensten aan jou voor, maar weet dat je ook voor isolatiewerken, schilderwerken of maatwerk bij Finitura aan het juiste adres bent.

Niet zeker of wij jou kunnen helpen bij jouw project? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We bekijken graag volledig vrijblijvend of wij iets voor jou kunnen betekenen

Gyprocwerken

Gyproc of gipsplaat is een veelzijdig materiaal dat deskundig door ons wordt geplaatst voor diverse toepassingen zoals voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds. Met onze ervaring en expertise garanderen we een strakke afwerking die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

bg
Finitura gyprocwerken zolder
bg
Plaatsing systeemplafond door Finitura

Systeemplafonds

Een systeemplafond biedt niet alleen een moderne uitstraling, maar ook praktische voordelen zoals toegankelijkheid voor technische installaties en verbeterde akoestiek. Bij Finitura installeren we systeemplafonds snel en efficiënt, met hoogwaardige materialen voor een duurzaam resultaat.

Renovatiewerken

Van chape leggen, elektriciteitswerken, airco installeren of vloeren tot sanitair, schilderwerk, schrijnwerk, pleisterwerk of isolatie aanbrengen. You name it, we take care of it! Bij Finitura ben je aan het juiste adres voor al je mogelijke renovatieprojecten.

Wij coördineren of realiseren jouw renovatieproject van begin tot eind. Geen praktische of financiële zorgen meer – wij zorgen voor een vlotte communicatie, hoogwaardige kwaliteit en laten alles netjes achter. Laat ons jouw renovatiedroom werkelijkheid maken.

bg
Renovatiewerken poolhouse door Finitura

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat ons even overleggen. Dan bekijken we samen hoe we jouw project tot een goed einde kunnen brengen.

Heb jij een project waarbij we jou kunnen helpen?