Skip to main content
bg
Finitura gyprocwerken

Wat is gyproc?

Gyproc of gipskarton is een materiaal dat zeer vaak wordt gebruikt bij het afwerken van binnenruimtes. Ook bij Finitura zijn we fan van gyproc en beschikken we over heel wat ervaring en expertise bij het plaatsen van gyproc voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds.

Wil je weten hoe wij jouw project in Ronse naar een hoger niveau kunnen tillen met gyproc?

Gyproc voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds

Gyproc scheidingswand

Met een gyproc scheidingswand kan je snel en efficiënt grotere ruimtes opdelen in verschillende kleinere ruimtes of kamers. Zelfs een gebogen scheidingswand is mogelijk.

Gyproc voorzetwand

Bij een gyproc voorzetwand plaatsen we de gipsplaten tegen een bestaande muur. Zo ruil je een oude muur in voor een strakke wand en kan je extra isolatie toevoegen of technisch materiaal zoals leidingen en bedradingen wegwerken.

Gyproc plafond

Met een verlaagd of vals plafond dat bestaat uit lattenwerk en gipsplaten creëer je een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast biedt het ook de ruimte om met indirecte verlichting te werken, wat leidt tot een prachtig resultaat.

Een tevreden klant

Prima werk en nette afwerking, afspraken worden correct nagekomen en de prijzen liggen perfect binnen de verwachtingen. Wij zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op Michael en zijn team. Top!

Ostron Team
bg
Finitura gyprocwerken

Waarom gyproc laten plaatsen door Finitura?

1. Hoogwaardige kwaliteit

Bij Finitura gaan we altijd voor duurzaamheid en kwaliteit. Wanneer je gyproc door Finitura laat plaatsen, kan je op je beide oren slapen en garanderen we een afwerking die zeer lang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Gyproc is bovendien perfect geschikt voor vochtige ruimtes, ruimtes die stootvast moeten zijn of voor brandwerende toepassingen.

2. Snelle plaatsing en afwerking

Gyproc laten plaatsen door Finitura gaat snel. Doordat gyproc een droog materiaal is, heb je ook geen last van lange droogtijden, waardoor je gyproc wand of plafond ook snel afgewerkt kan worden. Gyproc overschilderen, behangen of zelfs betegelen? No problem!

3. Licht en buigzaam

Gyproc is een licht en buigzaam materiaal, wat zorgt voor een vlotte installatie en minder belasting op de structuur van het gebouw. Door het buigzame karakter kunnen we bij Finitura ook gebogen wandconstructies creëren.

Vragen of meer informatie?

Onze vakmensen staan klaar om jouw project in Ronse tot leven te wekken met hoogwaardige Gyproc-oplossingen.

We zorgen voor een onberispelijke afwerking om zo tot een perfect schildersklaar eindresultaat te komen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw ruimte kunnen transformeren met Gyproc.

Jeroen en Michael van Finitura

Jeroen & Michael